Mensen in de ogen kijken, de discussie een beetje oppoken, vertrouwen geven en idee├źn verzinnen, gaat het best onder het genot van een bak koffie, een open mind en een glas water om af te blussen. Live aan tafel.

Na een periode van socials met teams, skype, zoom en app, zittend op zolder, de gangkast of washok, trekt de bui langzaam over ons land en stap ik sinds een paar weken weer met frisse zin in de auto om erop uit te trekken. Mijn buitenlandse vrienden moeten helaas nog even wachten, hen blijf ik spreken via de socials. Als marketingconsultant bent ik normaal gesproken zo’n beetje de helft van mijn tijd onderweg. Naar relaties, van relaties, naar presentatie, van bijeenkomst, naar het buitenland en weer terug. Dat is waar ik van hou!

De beste marketing en communicatie gebeurt live.

Comments are closed.